Meni Zapri
Kronos planer.jpg

KRONOS PLANNER

Kronos planer.jpg
Kronos planner, organizator in motivator za čarobno leto 2019

Ker je začetek novega leta 2019, vsi iščemo planerje, beležke, ki bi nam kar najbolj pomagale pri doseganju ciljev, izpolnjevanju planov, ter beleženju dnevnih aktivnosti ter opravkov v tem letu.

Sama sem kar dolgo iskala planer primeren za sebe. Sem kar zahtevna uporabnica planerja, saj imam rada sama nad sabo nadzor. Omogočati mi mora pregledno doseganje ciljev – tako tedenskih, kot mesečnih in letnih. Pomembna mi je tako notranjost, kot tudi zunanjost planerja.

V Kronos planer te popelje že začetna zlata misel na naslovnici – katere pomen je, da lahko z majhnimi koraki dosežeš velike cilje. Sam izgled je morda malo temačen, vendar peresa dajejo planerju nek pomen ter drugačen izgled. Sama sicer obožujem barve 😊 Bolj žive so – bolj me motivirajo, več energije mi dajo – morda ga dočakam drugo leto 😊. Planer Kronos je sicer ravno prav velik, da ga lahko spravim v torbico, vesela pa bi bila, če bi bil malenkost manjši, vendar je tudi tako v redu. Na planerjih na splošno me zelo motijo spirale, saj žičke trgajo torbico, se zatikajo v torbici, hkrati pa se tudi listi v notranjosti lažje trgajo.  Kronos planer te spirale nima – to meni predstavlja velik plus 😊 Zraven tega plusa, lahko dodam še dodaten plus k trdim platnicam – zaradi tega se listi ne mečkajo in ne trgajo.

Kronos planner.jpg
Notranjost planerja z zanimivimi nalepkami

Notranjost

Planer Kronos vsebuje nekaj zanimivih nalepk, nekaj jih je v angleškem in nekaj v slovenskem jeziku. Nekaj nalepk vsebuje angleške motivacijske misli.

Planer te v svojo notranjost popelje z mandalo, ki jo lahko pobarvaš po svojih občutkih, željah in željenih barvah. Za prekrasno mandalo, te pričaka celoletni pregledni koledar za leto 2019. Sledi list, kamor si lahko zapišemo rojstne dneve in obletnice, da imamo celoten pregled za celo leto na enem listu. Meni osebno se to zdi super.

Naslednji list vsebuje kvadratke za vsak dan v letu, kjer lahko označiš svoje dobre, navadne in slabe dni. To se mi zdi super, saj menim, da lahko s pomočjo tega postaneš večji pozitivist.

Ker je vsako leto res zelo pomembno, da že na začetku določimo svoje cilje za tekoče leto, najdemo v tem planerju tudi stran, kamor zapišemo svojih 50 življenjskih ciljev. Jaz sem raje napisala 50 ciljev za leto 2019, saj se moji cilji iz leta v leto zelo spreminjajo in vsako leto zahtevam več in več od sebe. Vesela sem, da se vsako leto večina mojih ciljev tudi realizira oz. jih realiziram sama.

Na začetku vsakega meseca je celoten pregled meseca na dveh straneh, sledi ji tedenski oziroma dnevni pregled. Dnevni pregled dneva je razdeljen na ure.

V tedenskem pregledu najdemo:

  • 7 alinej, kamor lahko zapišemo, kaj vse moramo v tem tednu narediti;
  • vsak dan v tednu napišemo, za kaj smo hvaležni – s tem postanemo bolj pozitivni, hkrati pa se naučimo biti hvaležni tudi za malenkosti;
  • prostor, kamor lahko pišemo ideje, misli, žeje in sanje tega tedna;
  • 4 alineje za naše cilje tega tedna;
  • s čim se bomo nagradili, če dosežemo cilje tega tedna.

Planer vsebuje tudi strani, kjer lahko prosto pišem – vsak mesec 2 strani in na koncu planerja nekaj strani.

Konec planerja vsebuje 2 strani, ko pomislimo na celotno leto, kaj smo v tem letu dosegli in za katere dosežke v tem letu smo hvaležni.

V kolikor bi planer vseboval še 1 list mesečno za finance – vodenje financ, bi bil za mene čista poezija, saj bi vseboval resnično vse kar potrebujem.

V kolikor še vedno iščete svoj planer za leto 2019, bi radi postali bolj pozitivni, dosegali višje cilje, se držali in strmeli k uresničitvi svojih želja, misli in idej je to pravi planer za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja