Meni Zapri
KeepCup

MAME VSAK DAN PIJEMO LEDENE KAVE 😊

Ne poznam niti ene mame, ki bi nebi vsaj 1x na teden spila ledene kave 😊 Ste med njimi tudi vi? Tudi jaz sem bila do pred kratkim.

Ker lahko rečemo, da imamo ženske več rok in vedno delamo več opravil hkrati, ogromno krat skuhamo kavo in jo zaradi rutinskih vsakodnevnih opravil pozabimo spiti. Včasih pa nas tudi otroci malo zmotijo.

Ko sta bila otroka še manjša sta se lepo igrala vse dokler si nisem skuhala kave in se usedla. Nato je sledilo mami lačen, mami žejen, mami lulat, mami kakat, ali pa je en od njiju pritekel cel jokav in tožil drugega. Ko sem različne situacije rešila, je bila kava že mrzla.

Zdaj, ko sta otroka že večja, pa nekako popoldne sploh ni časa, da bi se usedel in spil kavo – otroka prideta iz šole, naredita domačo nalogo, pojemo kosilo, med tem skuham kavo in že zamujamo na dnevne aktivnosti. Nekaj časa sem iskala rešitev – kako bi lahko toplo kavo spila kar med potjo, ali pa ko ju čakam, da končata z aktivnostmi. Seveda sem parkrat šla tudi v gostilno na kavo – vendar me tista kava ni zbudila – priznam – sem »kavoholik«. Moja dnevna doza kave je vsaj 3 velike skodelice kave (2,5dl). Poskusila sem tudi s termovko, vendar je bila kava še vedno prevroča in sem morala predolgo čakati, da se ohladi.

Rešitev:

Rešitev sem našla v lončku KeepCup. Ta lonček je res odličen. Uporabljam ga tako zjutraj, kot tudi čez dan. Zjutraj skuham kavo, medtem, ko se oblačimo, umivamo, itd. Ko peljem ven psa na jutranji sprehod, vzamem kavo kar s seboj in jo zunaj spijem. Tudi popoldne skuham kavo, jo nalijem v lonček KeepCup, ga zaprem z pokrovčkom za na pot, da se ne razlije in ga vzamem s seboj, ko otroka peljem na dnevne aktivnosti. Ko prispemo tja je kava ravno prav topla, da jo lahko takoj spijem. Med vikendom pa jo z veseljem uporabljam tudi doma, saj včasih med dnevnimi opravili pozabim, da sem si skuhala kavo. Kava me lončku KeepCup cca 30 minut počaka topla, lahko pa jo kasneje tudi pogrejem v mikrovalovni pečici. 😊 Zvečer, ko lončka več ne potrebujem do jutra, ga dam v pomivalni stroj in zjutraj me pričaka spet čist in pripravljen na nov dan.

KeepCup
KeepCup lonček

Lonček KeepCup je odličen, saj ga lahko uporabite večkrat. Papirnate in plastične lončke je potrebno zavreči. Izdelan je iz polipropilena, brez BPA. Čiščenje je enostavno, saj ga lahko brez skrbi date v pomivalni stroj. V kolikor se vam topla pijača (kava, čaj) preveč ohladi, lahko lonček postavite v mikrovalovno pečico in vsebino lončka spet pogrejete.

KeepCup lonček lahko kupite v trgovini 1001 dar, izberete pa ga lahko v treh velikostih: S – 227ml, M – 340ml ali L – 454ml.

Lonček priporočam čisto vsem, tako otrokom, šolarjem, dijakom, študentom, mamicam, očkom, ljudem, ki hodijo v službo, kot tudi starejšim in upokojencem. Zakaj? – zato da tople napitke pijete tople in ne mrzle. Ker si tudi vaše telo zasluži v hladnejših mesecih toplo tekočino, tudi če nimate časa ali pa si ga preprosto ne vzamete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja