Meni Zapri

Predstavitev

Na tej strani bom skušala zbrati čim več pomembnih informacij naravnega zdravljenja, naravnega življenja in naravnega vsakdana. Stran sem razdelila na več strani. Zavzemala tako homeopatijo (homeopatska zdravila in pripravke), eterična olja, naravne pripravke (čaji, sirupi, itd) in zdravila do 1 leta otrokove starosti, ter razne nasvete.

Facebook

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

Twitter

Sledite našim Twittom.

YouTube

Preverite naše videoposnetke na YouTubu.

Zgodba

Vsa znanja sem si pridobila v 23 letih na podlagi lastnih interesov, z udeležbami na tečajih in izkušnjami kako otroku in sebi pomagati ob določenih težavah in boleznih.

Sama sem mama dveh otrok, tako sem si nabrala že kar nekaj lastnih izkušenj, marsikaj smo dali skozi in se z tem veliko naučili. Vem pa, da kadar nastopijo težave so vedno dobrodošli nasveti in znanja katerih nikoli ni dovolj.

Naj na tem mestu še povem, da sem velik zagovornik alternativne medicine: homeopatije, zdravljenja z eteričnimi olji, zdravljenja z domačimi naravnimi pripravki, ter uporabe naravnih prehranskih dopolnil, vendar opozarjam, da ko je prehudo (otroku ali sebi na naraven način ne moremo pomagati) gremo tudi mi k zdravniku in posežemo po navadnih – farmacevtskih zdravilih.
Zato sem se odločila svoja znanja deliti z vami in bom zelo vesela vseh novih znanj in izkušenj, ki jih boste vi pripravljeni deliti z menoj, saj vemo, da za vsako težavo obstaja več možnih rešitev.

V kolikor vas kakšna tema posebej zanima, mi jo prosim predlagate za nov članek.